Hoppa till sidans innehåll
350x180_logo

Om NSK


Vi är Nynäshamns Skridskoklubb, NSK.

Vi är en skridskoklubb där alla är välkomna till att ta del av gedigen kunskap och en galet härlig gemenskap. Vi bildades 2014 av ett gäng föräldrar till konståkningstokiga barn med värderingar om alla barns lika värde, god pedagogik och glädje i främsta rum när det gäller våra barns aktiviteter. Vi har därför tränare som delar dessa värderingar, som får alla barn och tränare att känna sig sedda och utvecklas i sin egen takt och ambitioner i en inkluderande miljö. Detta har möjliggjort att spannet är brett i åldrar och kunskap bland de aktiva, samtidigt har alla kul och tränar många gånger i veckan tillsammans.

Vi driver klubben i samma anda som den startades med transparens, glädje, kompetens och där medlemmarna, föräldrar så som barn, skall känna sig uppskattade med vad de än bidrar med, stort som smått.

Till oss kommer barn och ungdomar till föräldrar som värdesätter en trygg och inkluderande miljö för att lära sig åka skridskor och konståkning i.

Vi har också en sund och hållbar ekonomi i föreningen, vilket vi är stolta över. Det ger dig som förälder en trygghet i att föreningen sköts på ett korrekt sätt, vilket också möjliggör verksamhet även imorgon.

I styrelsen och drivande medlemmar finner vi kompetens, engageman och lite galenskap. Allt ifrån yrkesverksamma inom Riksidrottsförbundet, marknadsförare, brandmän, ekonomer och arbetsledare finns representerade. Det gör oss till en skön blandning individer, alla med olika kvalitéer att bidra med.

Välkommen till oss oavsett vem du än är.

Här glider vi tillsammans!

Uppdaterad: 01 SEP 2016 18:32
Skribent: Martin Hanell
 190x74_vi_gillar
150x150_Kop_Byt_Salj
 190x190_Svenska_KF
 190x190_jamlikishall
allmänhetens åkning
 Teijas_skateshop
 190x190_birdie_birde

Postadress:
Nynäshamns Skridskoklubb - Konståkning
Rosenvägen 18
14941 Nynäshamn

Kontakt:
Tel: +4670 555 20 02
E-post: This is a mailto link

Se all info